régről és napjainkból

Szilveszteri műsorok

Szilveszteri műsorok

Szilveszteri csemegék 2006: Humoristák nyitogatják a táskákat, Nyertes Zsuzsa husikát lop Fekete Lacinak

2021. december 29. - FoA

2006 szilvesztere a TV2 egyik legjobbja lett. Sas, Mi kérünk elnézést 2006-ban, IHM, Activity, valamint Áll az Alku. Utóbbi műsor esett most szilveszteri csemegék nevű válogatásunkba. Az év (és egyben egy jó ideig) utolsó adásába 21 nevettetőt hívtak meg, például Balázs Pétert, a Bagi-Nacsa párost, Fekete Lászlót, Nyertes Zsuzsát, a Sipos-testvéreket, Nagy Bandó Andrást, Hadházi Lászlót és Trabarnát is. 

alku.png

Többnyire ők gondoskodtak a jó hangulatról a műsorban, de feltűnt egy Győzike paródiával Somogyi András (5:45), Trabarna a tőle megszokott módon a hangjával nyitotta ki a táskát (3:32), Nacsa Olivér Korda Györgyöt utánozta (29:25), de az adás egyik legviccesebb pillanata az volt, amikor Fekete László a nagy izgalmak közepette annyira megéhezett, hogy a mellette ülő Nyertes Zsuzsa elment neki "lopni" egy "kisebb" disznót (13:10)

A szilveszteri adás zanzásított, de a lényeget tartalmazó része ide kattintva elérhető. (A zárójelben látható időpontokban az adott momentumok láthatók)

(A videó és a fotó a TV2 Csoport tulajdona!)

Szilveszterig egyébként még többször jelentkezünk majd hasonló tartalmakkal, amelyeken a korábbi évek szilvesztereiből csemegézünk ki egy-egy emlékezetes momentumot.

A bejegyzés trackback címe:

https://szilveszterimusor.blog.hu/api/trackback/id/tr3616798422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása