régről és napjainkból

Szilveszteri műsorok

Szilveszteri műsorok

Szilveszter-sziget (1988)

2017. december 31. - Bali Wolf

Az 1988-as szilveszteren egész napos (estig tartó) játékláncot szervezett a Magyar Televízió. A műsorvezető Rózsa György volt. A sportversenyekkel tarkított vetélkedőről ezt írja az 1989.01.02-ai Somogyi Néplap:

"Már reggel a televízió elé ültem, hogy edzésiben legyek. A korhelylevest is később tettem föl a szokásosnál, hogy megtudjam, hogyan élnek az emberek ott messze, Szilveszter szigetén. Nevetőizmaimat sikerült bemelegítenie* a Rózsa György vezette, délelőttböl a délutánba hajló műsornak. Előre tudtam, hogy él fognak süllyedni a mosóteknővei vízre szállók. Hofi is megmondta: ha már vízen járni nem tudunk, akkor üljünk csónakba. Csónakba, és ne teknőbe! Így nemcsak Szilveszter szigetét hajózhatjuk körbe, hanem messzebbre is eljuthatunk. "

Az alábbi hangfelvételt köszönöm inlay75-nek! Kovács Kati és Soltész Rezső közös szilveszteri dala, ami elvileg csak itt hangzott el:

A bejegyzés trackback címe:

https://szilveszterimusor.blog.hu/api/trackback/id/tr5113536119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kroll 2022.01.11. 21:00:39

A videó mér nem elérhető, érdemes volna valami ruszki videómegosztóra is feltölteni, ha yutube törölgeti a szerzői jog miatt.
süti beállítások módosítása