régről és napjainkból

Szilveszteri műsorok

Szilveszteri műsorok

Szilveszter 2023 - TV programtábla

15 új szilveszteri műsort kapunk az est folyamán

2023. december 31. - Bali Wolf

A tavaly év végéhez hasonlóan ezúttal is megtekinthetjük a TV csatornák szilveszteri kínálatát táblázat formájában. Így egymás mellett látva könnyebben kiválaszthatjuk, mit érdemes megnézni. 15 új műsor is lesz, amelyből válogathatunk! Ezeket a cikk végén listázom.

ptablcikk.png

 

Az idei szilveszter kísértetiesen hasonlít a tavalyihoz, ha külön-külön nézzük a csatornákat, ők ugyanis tavalyhoz képest csak minimálisan változtattak az esti programjaikban. (Kivétel sajnos az RTL Kettő, akik az elmúlt évek egész estés NőComment! show-jai után idén semmivel sem készülnek, csak a szokásos sitcom- és Showder Klub ismétléseket adják.)

Vannak viszont újdonságok is! Az M2 Petőfi TV-n rögtön éjfél után az Akusztik szilveszteri különkiadását láthatjuk, melyben Sári Évi és zenekara slágereket adnak elő különleges feldolgozásokban. Az ATV-n a tavalyi Géniusz vetélkedő kora esti sávjában a Heti Napló évösszegző beszélgetését láthatjuk, remélhetőleg sok poénnal és vicces bejátszásokkal. Az RTL-en a Híradó utáni Extra szilveszteri Híradóban Kovács András Péter és Litkai Gergely mondják a vicces álhíreket, éjfél után pedig Bodrogi Gyula az Újévi köszöntőt.

Akinek nem számít, hogy új tartalmat kap-e, azoknak pl. az RTL-en éjfél után látható A mi kis falunk - másképp c. különkiadást ajánlom, amely egy 2 évvel ezelőtti bakiválogatás, sok werkanyaggal (azaz "Így készült"-tel). A TV2-n a Sztárban Sztár rajongói az idei év legnézettebb műsorát, a Zsákbamacska különkiadását nézhetik meg újra, melyben a zenés show szereplői játszanak egymással. A Comedy Centralon este 7-től ismét 24 órányi stand-up maraton lesz. A Sas kabaré maratonja idén az ATV Spiriten lesz este 9-től. Aki december 30-án lemarad a Duna csatornáinak követésével, a Duna Worldön szilveszter éjjel megnézheti Fábry új műsorát és az idei Szenes Iván Szilvesztert is.

A filmrajongók az RTL-től megkapják a szokásos Terence Hill-Bud Spencer filmeket (Nincs kettő négy nélkül, Különben-, ...és megint dühbe jövünk), valamint a nap folyamán kedvelt régi "sírva röhögős" vígjátékokat is (Haláli fegyver, Oscar). A Duna TV-t délután érdemes figyelni: Van, aki forrón szereti és az eredeti Hyppolit, a lakáj. A szilveszter témájú filmek közül a Super TV2-n a néhány évvel ezelőtti BÚÉK, a Cool TV-n pedig éjjel stíluszerűen a Szilveszter éjjel lesz. Az RTL Három csatornán pedig reggeltől estig Rendőrakadémia-maraton (3-7.részek).

Akik január 1-jén este szeretnének új szilveszteri műsorokat nézni, azok kapcsoljanak este a Viasat 3-ra, ahol a Dumaszínház 2023. novemberi 20 éves gálaestjét vetítik, illetve az RTL-re, ahol A mi kis falunk új, szilveszterkor játszódó része lesz soron.

---

A programtábla alább látható. Képként nagyítható, avagy letölthető PDF formátumban is.

2023_programtabla.png

---

És akkor nézzük meg, mi lesz a szilveszter este 15 új műsora!

1. Szilveszteri Híradó - Kovács András Péter és Litkai Gergely
kb.18:30 (RTL)
Az RTL szilveszteri Híradójának a végén hagyományosan egy ál-híradó következik, melyet a Dumaszínház két oszlopos tagja fog vezetni!

2. Aradi-Varga Show
21:50 (ATV)
A szilveszteri kabarét ezúttal is a két közkedvelt humorista műsora hozza el nekünk, sok sztárvendéggel (pl. Laár András, Maksa Zoltán).

3. Bagi-Nacsa Orfeuma
12:55, 18:41, 19:45, 21:25 (Duna TV)
A két parodista ezúttal is a soron következő műsort konferálja fel pár perces produkcióikkal. Korda várható minden mennyiségben.

4. HOPPÁ!
18:34 és 23:15 (M4)
Az idei év sporközvetítéseinek legviccesebb, legérdekesebb kis jeleneteit, szemelvényeit válogatja össze a műsor.

5. #Bochkor
20.25 (ATV)
Vicces hangulatú beszélgets jó poénokkal, az előzetes alapján sok nevetéssel.

6. Szerencsekerék Szilveszter
19:50 (TV2)
A vetélkedő ezúttal bulvárosabb szereplőkkel próbál minket szórakoztatni, remélhetőleg sikeresen.

7. Csináljuk a fesztivált!
21:33 (Duna TV)
A zenés show-műsorban ezúttal a legjobb bulislágert keresik, jó hangulat várható.

8. B.Ú.É.K. 2024! - Óévbúcsúztató szilveszteri operettgála
20:00 (M5)
Az Operettszínházban szilveszter délutánján felvett (és ott amúgy este újra eljátszott) zenés gálaműsor, rengeteg fellépővel.

9. Dankó Gála
19:53 (Duna TV)
A magyar nóta szerelmeseinek jó program lehet ez a gálaműsor, amelyben sok kedvelt művészt is viszont láthatunk.

10. Zenebutik Szilveszter (nappali zenés talkshow)
10:00-16:00 (Zenebutik)
Az egész napos élő műsorban a vendég sztárokkal először mindig beszélgetnek egyet, majd egy-egy produkciót is láthatunk tőlük.

11. Zenebutik Szilveszter (esti zenés show)
22:45 és 0:05 (TV2)
Az esti változatban csak zenei produkciók, egymás után.

12. Szilveszteri Akusztik
0:10 (M2)
Sári Évi közismert magyar és külföldi slágereket fog énekelni zenekari kísérettel.

13. Tények Plusz
18:45 (TV2)
A magazinműsor valószínűleg az év érdekesebb pillanatait fogja csokorba gyűjteni.

14. Heti Napló
19.00 (ATV)
A műsor rajongóinak szóló, visszatekintő beszélgetés a műsor riportereivel és azok kutyáival.

15. Önök kérték szilveszter
18:45 (Duna)
Bényi Ildikó szép szilveszteri díszletben fel fog konferálni néhány zenés blokkot. Ennél többet ne várjunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szilveszterimusor.blog.hu/api/trackback/id/tr6718289741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása