régről és napjainkból

Szilveszteri műsorok

Szilveszteri műsorok

A Duna TV idén Nyíregyházán rögzítette szilveszteri gálaműsorát

2021. november 20. - Bali Wolf

Hagyomány már a Duna Televízión, hogy minden szilveszterkor zenés gálaműsort vetítenek. Idén ezt a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban rögzítették.

A 2000-es évek második felében kezdődött az a tradíció, hogy az év utolsó estéjén a Duna TV, majd kis ideig az M1, majd ismét a Duna TV adjon szilveszteri zenés gálaestet. Az első években a Szolnoki Szigligeti Színházból élőében közvetítették az estet, pontosabban az első fele a délutáni főpróba felvétele volt, hogy szünet nélkül folytatódhasson élőben a műsor második felével.

Később felvételről adták, de sokáig mindig Szolnokról. Aztán az utóbbi években több helyszín is előfordult, volt, amikor Kolozsváron, volt, amikor a budapesti Tháliában rögzítették az estet.

Idén a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházból láthatjuk a műsort, pontosabban annak felvételét, hiszen azt november 9-én kedden rögzítették.

Az alábbi linken a Nyíregyházi Televízió riportját láthatjátok:

https://www.youtube.com/watch?v=AyixJFK7wjg

A műsor vendégművészei lesznek Palya Bea, a Talamba, Gubik Petra, Muri Enikő és Mészáros Árpád Zsolt.

A bejegyzés trackback címe:

https://szilveszterimusor.blog.hu/api/trackback/id/tr9416760650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása