régről és napjainkból

Szilveszteri műsorok

Szilveszteri műsorok

Szilveszter csemegék 2004: Bódi Guszti időjárást jelent, Balázs és Mónika híreket mondanak

2021. december 29. - FoA

Lassan már 10 éve, hogy az RTL hagyományteremtő módon a szilveszteri RTL Híradó utolsó 10-15 percében nem az éppen aktuális hírolvasó(k) láthatók, hanem sztárvendégek. 2014-ben Kordáék ültek be műsort vezetni, de mondott szilveszteri híreket Kovács Patrícia és Scherer Péter, Gálvölgyi János és a Pamkutya formáció is. Kevesen emlékeznek, de mindezek előtt jónéhány évvel volt már egy ilyen próbálkozása az RTL-nek. Következő szilveszteri csemegénkben ez játssza a főszerepet.

rtl.png

2004-ben a Szilveszteri Fókusz egyik elemeként kértek fel különböző hírességeket arra, hogy próbálják ki, milyen az, amikor nem Szellő István és Erős Antónia vezetik a Híradót. Így került a hírolvasói székbe VV Ágica és Pongó, Lang Györgyi és Falusi Mariann, Gálvölgyi János és Hernádi Judit, valamint Sebestyén Balázs és Erdélyi Mónika. Hogy mindez hogyan sikerült nekik, az az alábbi videóból kiderül.

Az időjárás-jelentés is különleges műsorvezetőket kapott. Bódi Guszti és Margó úgy próbálták elmondani, hogy milyen idő várható, hogy Guszti mutogatni próbált, mivel a szemüvegét otthon hagyta, míg Margó olvasta a súgógépen látható szöveget. Mellettük egyébként még Kozsó is egy napra meteorológusnak állt, amit szintén a fenti videóban meg lehet tekinteni.

guszti.png

(A felvétel M-RTL Zrt. tulajdonát képezi!)

Szilveszterig egyébként még többször jelentkezünk majd hasonló tartalmakkal, amelyeken a korábbi évek szilvesztereiből csemegézünk ki egy-egy emlékezetes momentumot.

A bejegyzés trackback címe:

https://szilveszterimusor.blog.hu/api/trackback/id/tr9116795192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása