régről és napjainkból

Szilveszteri műsorok

Szilveszteri műsorok

Szilveszteri csemegék - Szulák Andrea és a szilveszteri Activity-show

2023. december 28. - FoA

Folytatjuk Szilveszteri csemegék című sorozatunkat, amiben ezúttal a 2000-es évek egyik feledhetetlen szilveszteri műsoráról, az Activityről lesz szó.
acti.png

Bár a játék már 2001-ben elindult a TV2-n, szilveszteri kiadást mégis csak 2002-ben kapott először a vetélkedő, amit Szulák Andrea vezetett. Az első szilveszteri adás csak annyiban különbözött a többitől, hogy három sztárpárt - név szerint Liptai Claudiát és Tillát, Bárdos Andrást és Máté Krisztát valamint Lang Györgyit és Havas Henriket -  láthattak a nézők. A műsor bejött, így aztán hosszú éveken keresztül volt szilveszteri Activity show.

Persze az év utolsó napjára a készítők mindig vittek valamilyen csavart a showba. Például volt olyan, hogy a műsorvezető, Szulák Andrea is játékos volt (így a műsorvezetői szerepen a meghívott vendégek tündököltek), és volt  olyan is, hogy a Táncdalfesztivál sztárjai szerepeltek az extrémmé tett Activityben.

2007-ben azonban Szulák Andrea szülési szabadságra ment, így aztán a műsorvezetést Csiszár Jenő vette át. Bár ebben az évben még kapott szilveszteri adást a teljesen megújított játék, 2008-ban viszont már az év közben sem került képernyőre az Activity.

A műsor újjáélesztésére voltak példák, 2021-ben például a Life TV-n tért vissza a hagyományos játék, idén nyáron pedig az RTL próbálkozott meg az újraindítással, de minden kísérlet kudarccal végződött.

Így aztán kénytelenek leszünk beérni a korábbi adásokkal.

Szilveszterig még többször jelentkezünk majd hasonló tartalmakkal, amelyeken a korábbi évek szilvesztereiből csemegézünk ki egy-egy emlékezetes momentumot.

A bejegyzés trackback címe:

https://szilveszterimusor.blog.hu/api/trackback/id/tr8418289091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása