régről és napjainkból

Szilveszteri műsorok

Szilveszteri műsorok

Szilveszteri csemegék - Az évszázad legnézettebb kabinetje, a Havas-kormány

2023. december 31. - FoA

Folytatjuk Szilveszteri csemegék nevű rovatunkat, amiben az elmúlt évek legjobb szilveszteri pillanataiból válogatunk. Ezúttal a főszerepben Havas Henrikkel és a Heti Hetessel.1.png

Évekig elképzelhetetlen volt a szilveszter a "humor nagyágyúi" nélkül, ráadásul az első években még különleges vendégek és különleges események is színesítették a blokkokat. A 2000-es szilveszteri műsorban több ilyen esemény is volt, például a szereplők bejelentkeztek a XIX. századból, és kormányt is alapítottak.

A kabinet feje - természetesen - Havas Henrik lett, helyettese Gálvölgyi János, a szóvivő pedig Jáksó László lett. Az alakuló ülés persze tartogatott némi meglepetést, amit alább meg is lehet nézni, teljes egészében.

Szilveszterig még többször jelentkezünk majd hasonló tartalmakkal, amelyeken a korábbi évek szilvesztereiből csemegézünk ki egy-egy emlékezetes momentumot.

A bejegyzés trackback címe:

https://szilveszterimusor.blog.hu/api/trackback/id/tr10018289089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása