régről és napjainkból

Szilveszteri műsorok

Szilveszteri műsorok

Szilveszteri csemegék 2002: Ibolya vagyok, avagy Tények-rap politikusokkal

2021. december 28. - FoA

Szilveszter előtt felidézzük most induló sorozatunkban, hogy egy-egy éven melyek voltak azok a momentumok, amelyek emlékezetessé, vagy épp viccessé tették/tehették a nézők szilveszteri hangulatát. Elsőként a TV2 közel 20 évvel ezelőtti szilveszteréről választottam egy műsorelemet, a Tények szilveszteri különkiadását.

A Nika György által vezetett álhírműsorban megtudhattuk, hogy például a Fradi új színe a zöld helyett a sárga lesz, mivel túlságosan egybeolvad a fű színével, de a fő attrakció a politikusok által "felénekelt" közös dal volt, amelyben feltűnik az akkori politikai élet színe java.

A videó alább megtekinthető.

A Kész Tényeket egyébként rendre Wels Péter Mátyás állította össze, aki egyébként évről évre viccesebbnél viccesebb összeállításokkal készült szilveszterre a Tényekben, egészen 2016-os, sajnálatos haláláig.

(A videó a TV2 Csoport tulajdona!)

Szilveszterig egyébként még többször jelentkezünk majd hasonló tartalmakkal, amelyeken a korábbi évek szilvesztereiből csemegézünk ki egy-egy emlékezetes momentumot.

A bejegyzés trackback címe:

https://szilveszterimusor.blog.hu/api/trackback/id/tr6316795254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása