régről és napjainkból

Szilveszteri műsorok

Szilveszteri műsorok

Szilveszteri csemegék 1999: Markos György felejthetetlen alakítása a Heti Hetesben

2021. december 30. - FoA

A Heti Hetes 1999-es indulását követően a hatalmas siker miatt egyáltalán nem volt meglepő, hogy azon év szilveszterére is készült adás a "politikai kabaréból", amelyet a korábbiakkal ellentétben, az egész este alatt adtak le, részekre vagdalva. Szilveszteri csemegénkben most ezt idézzük fel.

Az este messzemenőleg legnagyobb alakítását Markos György nyújtotta, aki szinte megállás nélkül ontotta magából a poénokat. Ezek közül kettőt alább meg is lehet tekinteni.

A későbbiekben már a különböző szilveszteri Heti Hetesekben nem volt extra vendég, többnyire a hat legendás vendég ült be az adott év utolsó adásába, a szóban forgó, 1999-es adásban még nem volt ilyen, Bajor, Gálvölgyi, Verebes és Havas mellett Markos György és Fábry Sándor voltak a meghívott vendégek. Alább a műsor teljes, aznapi adása megtekinthető.

(A felvétel M-RTL Zrt. tulajdonát képezi!)

Szilveszterig egyébként még többször jelentkezünk majd hasonló tartalmakkal, amelyeken a korábbi évek szilvesztereiből csemegézünk ki egy-egy emlékezetes momentumot.

A bejegyzés trackback címe:

https://szilveszterimusor.blog.hu/api/trackback/id/tr7216799254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása