régről és napjainkból

Szilveszteri műsorok

Szilveszteri műsorok

Szilveszteri csemegék - Őrületes prank a Kész Átverésben

2022. december 30. - FoA

A tavalyi nagy siker után idén újra jelentkezik a Szilveszteri csemegék rovataunk, melyben a korábbi évek szilveszteri különlegességei közül válogatunk. Elsőként a 2001-es szilveszter egyik, máig is legendásnak számító műsoráról, a Kész Átverésről, valamint annak egyik átveréséről lesz szó.

ka.png

Az ekkoriban Jáksó László műsorvezetése alatt futó show szilveszteri adásában, 21 évvel ezelőtt egyfajta keretbe foglalt átverést láthattak a nézők, amiben a belga "nagyon nagy" RTL vezér szeretett volna megismerkedni a magyar csatorna műsorvezetőivel, többek között Szellő Istvánnal, Erős Antóniával, Batiz Andrással, Holló Mártával, Liptai Claudiával és Jáksó Lászlóval is.

Igen ám, de amikor benyitottak az irodába, ahol az RTL akkor vezetői - Dirk Gerkens, Kolosi Péter és Árpa Attila - voltak, az ajtó "véletlenül" kiesett a helyéről egyenesen egy vázára, amit a "nagyon nagyon nagyon" nagy vezér állítólag (legalábbis egy agyonphotoshopolt kép szerint) Bill Clinton korábbi amerikai elnöktől kapott. 

Persze a vezetők be voltak építve az akcióba, így aztán nekik csak játszaniuk kellett, hogy semmit nem tudnak, a sztárok viszont sokkot kaptak.

Liptai Claudia például nemrég az RTL Sztori c. műsorban elmondta, tudta, hogy ha Kolosi Péter programigazgató látni akarja, baj van, de erre sosem számított. A Találkozások akkori műsorvezetőjét és a többi RTL-es sztár átverését alább a Kész Átverés 2001-es, szilveszteri részében megnézhetitek.

Szilveszterig egyébként több ilyen csemegével is jelentkezünk még, hogy így hangolódjunk a közelgő év végére.

Fotó és videó: RTL

A bejegyzés trackback címe:

https://szilveszterimusor.blog.hu/api/trackback/id/tr7318012818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása