régről és napjainkból

Szilveszteri műsorok

Szilveszteri műsorok

Szilveszter csemegék - Kern András és a Legyen Ön is Milliomos esete

2022. december 31. - FoA

Folytatjuk szilveszteri csemegék rovatunkat, amiben a korábbi évek szilvesztereit idézzük vissza. Ezúttal 22 évet ugrunk vissza az időben, hogy az RTL egyik legbátrabb (de meglehetősen rosszul sikerült) szilveszteréről, a 2000-esről beszéljünk.

m.png

Itt olyan műsorok kaptak helyet, mint a gyengén sikerült RTL klub Olimpia, vagy a Vágó István által jegyzett Legyen Ön is Milliomos - Sztárparádé. Ebben az évezred utolsó estéjén tíz híresség ült a stúdióban, akik ezúttal nem pénzért, hanem különleges nyereményekért küzdöttek. Például, volt olyan nyeremény, ami szerint aláírásokat kellett gyűjteni a Lánchíd lebontására, vagy olyan, ami szerint a nyertesnek szélvédőt kellett mosnia.

Az estén hárman játszottak, Bach Szilvia, Liptai Claudia és Székhelyi József, ám a játékosoknak ezúttal a megszokott telefonos segítség helyett egy másik lehetőségük volt, miszerint a játékos a meghívott vendégek közül kétszer kérdezhetett, hogy mi a helyes válasz.

loim.png

Ebben a "segítségben" jeleskedett az este alatt Kern András, aki minden ilyen segítségnél jelentkezett, ám amikor rá került a sor, gálánsan közölte, hogy 

"Nekem fogalmam sincs."

Ettől persze nevetésben tört ki az egész stúdió, ami az egész műsornak egyfajta hangulatot adott.

A meglehetősen gyenge fogadtatás miatt a műsor Vágó Istvános nyolc éve alatt nem volt többször szilveszteri Legyen Ön is Milliomos!

Mivel a videó mára már nem elérhető az interneten, így aztán úgy döntöttünk, egy igazi "sírva nevetős" adást mellékelünk ezen csemegénk végére. A 2001-es, rekordnézettségű Heti Heteses adást, amit 2006 szilveszterén rövidített változatban adott le az RTL klub.

Szilveszterig egyébként több ilyen csemegével is jelentkezünk még, hogy így hangolódjunk a közelgő év végére.

Fotó és videó: RTL

A bejegyzés trackback címe:

https://szilveszterimusor.blog.hu/api/trackback/id/tr6318014272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása