régről és napjainkból

Szilveszteri műsorok

Szilveszteri műsorok

Szilveszteri csemegék - Szervusz, itt a Dáridó!

2022. december 31. - FoA

Folytatjuk szilveszteri csemegék sorozatunkat, amiben a korábbi évek emlékezetes szilveszteri műsoraiból válogatunk. Ezúttal azonban nem egy műsorról, hanem a kereskedelmi televíziózás első éveinek legnépszerűbb műsoráról, a Dáridóról emlékezünk majd meg, felidézve a legjobb pillanatokat.

d.png

Pontosan 25 évvel ezelőtt, 1997. december 31-én indult el hódító útjára a Dáridó című zenés showműsor a TV2-n, ami gyakorlatilag azonnal gigantikus siker lett. Így aztán nem is volt kérdés, hogy minden szilveszter legkiemeltebb sávjában, este 11-től hajnalig húzta el a nótánkat Galambos Lajcsi.

Kevesen emlékeznek, de az első adásban a mulatós sztárnak még Vas Maya személyében még műsorvezetőtársa is volt, később azonban ez a szokás kimúlt. 

Az idő előrehaladtával szilveszterkor több világsztár is ellátogatott a Dáridóba, 2000-ben például a Vad angyal, Natalia Oreiro látogatott el a műsorba, 2001-ben pedig az Alcazar zenélt szilveszterkor a műsorban.

Az udvarházban az év utolsó napján így is akadt néhány meglepetés: 1998-ban például Zámbó Jimmy és fia, Szebasztian énekeltek közösen, 1999-ben pedig a TV2 sztárjai énekeltek közösen egy "ezredzáró" dalt

Csemegénkbe röviden, tömören most ennyi fért, viszont aki tovább nosztaligázna, ajánljuk a Dáridó 25 című műsort, amiben a TV2-es korszak legjobb produkcióit idézi vissza éjfél után Lajcsi a TV2-n.

Szilveszterig egyébként több ilyen csemegével is jelentkezünk még, hogy így hangolódjunk a közelgő év végére.

Fotó és videó: TV2 Csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://szilveszterimusor.blog.hu/api/trackback/id/tr9718014294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása