régről és napjainkból

Szilveszteri műsorok

Szilveszteri műsorok

Szilveszteri csemegék - Kalapács József és a Reptér esete

2023. december 31. - FoA

Folytatjuk szilveszteri csemegék rovatunkat, amiben a korábbi évek szilvesztereit idézzük vissza. Ezúttal nem ugrunk nagyot, csak egy évet repülünk vissza az időben, hogy felidézzük a szilveszter legmeghökkentőbb pillanatát.
dbzol20221002252-2000x1333.jpg

Sokat dicsértük korábbi kritikáinkban a Csináljuk a fesztivált 2022-es szilveszteri különkiadását, ami végig hozta a szuper hangulatot, a pontot az i-re mégis a zenetörténet egyik legváratlanabb húzása tette fel. Kalapács József, akit - hogy finoman fogalmazzak - nem arról ismerünk, hogy Korda-dalokat énekelne, a műsor kedvéért elénekelte az újra felfedezett Reptér című slágert.

Úgy látszik, a "Nincs karácsony Kevin nélkül" után bátran kijelenthető, hogy "Nincs szilveszter Korda nélkül", hiszen ha a dal nem is biztos, hogy felhangzik, a Csináljuk a fesztivált idén is jelentkezik majd új műsorral. Hogy lesz-e benne olyan pillanat, amit akár egy év múlva hasonlóképp csemegézhetünk, még nem tudjuk, de néhány nap és kiderül! 

Fotó: MediaKlikk.hu

Szilveszterig még több ilyen csemegével is jelentkezünk még, hogy így hangolódjunk a közelgő év végére.

A bejegyzés trackback címe:

https://szilveszterimusor.blog.hu/api/trackback/id/tr318289087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2024.01.01. 10:56:06

Bruce Dickinsonnal még hiteles lett volna....
süti beállítások módosítása